Amanda Fritzen

Grundlægger af flere klaner i Nordsjælland og København, og deltager på sidste års KLK. Har selv brugt klanarbejdet som et frirum, og glæder mig til at hjælpe flere igang med arbejdet mod en velfungerende klan.

Ida Kirknel

Jeg glæder mig for vildt til at sætte præg på årets kursus. KLK 2018 bliver et hit!

Jakob Møllenberg Jensen

Som en de der tosser der har været spejder siden 6 års alderen og været leder for de små, er jeg gået over til at lave kurser for de lidt større. Samtidigt er jeg aktiv klanspejder i det mørke men lækre Nordjylland (Aalborg). Jeg gælder mig til at give jer en masse at tænke over.

Lærke Bak

Jeg glæder mig for vildt til at sætte præg på årets kursus. KLK 2019 bliver et hit!

Mathias Madsen

Spejder siden 1995, spejderleder siden 2005 og kursusafholder siden 2012. Jeg startede mit seniorliv i en mindre midtjysk klan på 5-7 medlemmer og flyttede sidenhen til København, hvor jeg kunne prøve kræfter med en klan på 25+ medlemmer. Jeg brænder særligt for seniorarbejdet og er gået fra selv at være aktiv senior til at bringe mine erfaringer i spil, når jeg vejleder andre seniorer og DaSen’er i hvordan de kan drive deres spejderarbejde. Udover KLK arbejder jeg fortsat med vejledning af DaSen’er via Contra, PLan-kurser med Lyx og tropsledelse i Bellahøj 21st Barking. Jeg ser særligt frem til at hjælpe dig til at udvikle dit seniorarbejde.

Nanna Freja Christiansen

Spejder siden 2002 og medlem af kursusstab siden 2012. Jeg motiveres i mit spejderarbejde gennem sociale relationer og udfordringer, der mig klogere på mig selv og andre. Udover KLK er jeg vejleder i Contra, centermedarbejder på Thurøbund Spejdercenter, og aktiv i en kursusstab der laver ungdomskursus for KFUM-Spejderne.
Jeg glæder mig til, at vi sammen skal blive klogere på Klanledelse!

Pelle Bramsfort

Jeg glæder mig for vildt til at sætte præg på årets kursus. KLK 2018 bliver et hit!

Sille Andrea Nørgaard

Jeg glæder mig for vildt til at sætte præg på årets kursus. KLK 2019 bliver et hit!