Andreas Münter

Gruppeassistent hos Trørødspejderne, klanmedlem i Klan Ad Hoc, vejleder i Contra og aktiv på Thurøbund spejdercenter. Jeg glæder mig vildt meget til at give dig en masse gode værktøjer og viden med hjem fra KLK.

Bo Visfeldt

Er ikke senior længere – men laver kurser for seniorer. Jeg synes det er den vigtigste gren i vort korps, og mener vi generelt gør for lidt for at opbygge den ordentligt. Jeg laver Klanlededlseskursus fordi det er den absolut sværeste gren at være leder for. De fleste klanledere og klanmedlemmer aner ikke hvad en klanleder er – derfor er der behov for uddannelse.

Carsten Grønhøj

Tidligere klanleder fra 1. Holte, og jeg har også rodet lidt med divisionsarbejdet blandt Mølleå Divisions seniorer. Medlem af Contra, hvor jeg bruger det meste af min tid på at få vejledningen af Nordsjællands DASEN’er til at spille. Udover KLK laver jeg også påskekursus på Egemosen og Plan 0 med Team Lyx. Derudover er jeg også passioneret samler af røverhistorier!

Louis Jørgensen

Senior fra Nordsjælland, og som blandt andet DaSen, har jeg arbejdet på at udvikle senoirgrenen. Jeg motiveres af den udvikling vi gennemgår som spejdere, især i seniorgrenen, og hvordan det påvirker os i andre aspekter af vores liv. I Det Danske Spejderkorps er der en mangel på uddannelsesmuligheder målrettet til klanledere, og siden seniorgrenen udgør 38% af vores spejdertid, synes jeg det er på tide af vi får det.

Mathias Madsen

Spejder siden 1995, spejderleder siden 2005 og kursusafholder siden 2012. Jeg startede mit seniorliv i en mindre midtjysk klan på 5-7 medlemmer og flyttede sidenhen til København, hvor jeg kunne prøve kræfter med en klan på 25+ medlemmer. Jeg brænder særligt for seniorarbejdet og er gået fra selv at være aktiv senior til at bringe mine erfaringer i spil, når jeg vejleder andre seniorer og DaSen’er i hvordan de kan drive deres spejderarbejde. Udover KLK arbejder jeg fortsat med vejledning af DaSen’er via Contra, PLan-kurser med Lyx og tropsledelse i Bellahøj 21st Barking. Jeg ser særligt frem til at hjælpe dig til at udvikle dit seniorarbejde.

Nanna Freja Christiansen

Spejder siden 2002 og medlem af kursusstab siden 2012. Jeg motiveres i mit spejderarbejde gennem sociale relationer og udfordringer, der mig klogere på mig selv og andre. Udover KLK er jeg vejleder i Contra, centermedarbejder på Thurøbund Spejdercenter, og aktiv i en kursusstab der laver ungdomskursus for KFUM-Spejderne.
Jeg glæder mig til, at vi sammen skal blive klogere på Klanledelse!

Per Engelund

Seniorspejder fra Horsens, som elsker spejder! Har selv deltaget på mange seniorkurser og laver, udover KLK, også påskekursus på Egemosen. Vil med glæde snakke ledelse over en øl eller to 😉

Thomas Sterndroff

Igennem flere år var jeg klanleder i Bagsværd Gruppe, hvor jeg også har tilbragt det meste af min spejderopvækst. Sidenhen blev jeg DaSen i Mølleå division, som jeg stadig bruger min energi på. Jeg kan lide seniorgrenen fordi det er rart at arbejde med folk, som er på samme alder som en selv. Det er ligesom om at minispejdere bare ikke helt forstår hvad ledelse egentlig betyder… Jeg glæder mig til at møde jer alle i pinsen!