Amanda Fritzen

Grundlægger af flere klaner i Nordsjælland og København, og deltager på sidste års KLK. Har selv brugt klanarbejdet som et frirum, og glæder mig til at hjælpe flere igang med arbejdet mod en velfungerende klan.

Andreas Münter

Gruppeassistent hos Trørødspejderne, klanmedlem i Klan Ad Hoc, vejleder i Contra og aktiv på Thurøbund spejdercenter. Jeg glæder mig vildt meget til at give dig en masse gode værktøjer og viden med hjem fra KLK.

Anne Skov-Pedersen

Jeg glæder mig for vildt til at sætte præg på årets kursus. KLK 2018 bliver et hit!

Bo Visfeldt

Er ikke senior længere – men laver kurser for seniorer. Jeg synes det er den vigtigste gren i vort korps, og mener vi generelt gør for lidt for at opbygge den ordentligt. Jeg laver Klanlededlseskursus fordi det er den absolut sværeste gren at være leder for. De fleste klanledere og klanmedlemmer aner ikke hvad en klanleder er – derfor er der behov for uddannelse.

Carsten Grønhøj

Tidligere klanleder fra 1. Holte, og jeg har også rodet lidt med divisionsarbejdet blandt Mølleå Divisions seniorer. Medlem af Contra, hvor jeg bruger det meste af min tid på at få vejledningen af Nordsjællands DASEN’er til at spille. Udover KLK laver jeg også påskekursus på Egemosen og Plan 0 med Team Lyx. Derudover er jeg også passioneret samler af røverhistorier!

Ida Kirknel

Jeg glæder mig for vildt til at sætte præg på årets kursus. KLK 2019 bliver et hit!

Jakob Johannes Andersen Kjærside

Jeg har været Baptistspejder i 18 år og arbejder primært med Internationalt spejderarbejde og udvikling af organisationen. Jeg elsker at arbejde med seniorspejd, fordi jeg tror på, at det er den vigtigste periode i (spejder)livet – så hvorfor ikke få så meget ud af det, som muligt?

Jakob Møllenberg Jensen

Som en de der tosser der har været spejder siden 6 års alderen og været leder for de små, er jeg gået over til at lave kurser for de lidt større. Samtidigt er jeg aktiv klanspejder i det mørke men lækre Nordjylland (Aalborg). Jeg gælder mig til at give jer en masse at tænke over.

Johan Stauner Bill

Jeg glæder mig for vildt til at sætte præg på årets kursus. KLK 2018 bliver et hit!

Kristian Folmer Madsen

Jeg glæder mig for vildt til at sætte præg på årets kursus. KLK 2018 bliver et hit!

Louis Jørgensen

Senior fra Nordsjælland, og som blandt andet DaSen, har jeg arbejdet på at udvikle senoirgrenen. Jeg motiveres af den udvikling vi gennemgår som spejdere, især i seniorgrenen, og hvordan det påvirker os i andre aspekter af vores liv. I Det Danske Spejderkorps er der en mangel på uddannelsesmuligheder målrettet til klanledere, og siden seniorgrenen udgør 38% af vores spejdertid, synes jeg det er på tide af vi får det.

Magnus Mikkelsen

Jeg glæder mig for vildt til at sætte præg på årets kursus. KLK 2018 bliver et hit!

Mathias Madsen

Spejder siden 1995, spejderleder siden 2005 og kursusafholder siden 2012. Jeg startede mit seniorliv i en mindre midtjysk klan på 5-7 medlemmer og flyttede sidenhen til København, hvor jeg kunne prøve kræfter med en klan på 25+ medlemmer. Jeg brænder særligt for seniorarbejdet og er gået fra selv at være aktiv senior til at bringe mine erfaringer i spil, når jeg vejleder andre seniorer og DaSen’er i hvordan de kan drive deres spejderarbejde. Udover KLK arbejder jeg fortsat med vejledning af DaSen’er via Contra, PLan-kurser med Lyx og tropsledelse i Bellahøj 21st Barking. Jeg ser særligt frem til at hjælpe dig til at udvikle dit seniorarbejde.

Nanna Freja Christiansen

Spejder siden 2002 og medlem af kursusstab siden 2012. Jeg motiveres i mit spejderarbejde gennem sociale relationer og udfordringer, der mig klogere på mig selv og andre. Udover KLK er jeg vejleder i Contra, centermedarbejder på Thurøbund Spejdercenter, og aktiv i en kursusstab der laver ungdomskursus for KFUM-Spejderne.
Jeg glæder mig til, at vi sammen skal blive klogere på Klanledelse!

Nikolaj Meinert

Opvokset i Nordsjælland. Bor i København. Har været leder i alle grene og været med til at lave seniorkurser med Camp X. Skolelærer, model og cand. mag. i fjollesofi i een samlet pakke.

Pelle Bramsfort

Jeg glæder mig for vildt til at sætte præg på årets kursus. KLK 2019 bliver et hit!

Sebastian Andersen

Jeg glæder mig for vildt til at sætte præg på årets kursus. KLK 2018 bliver et hit!